Lessen en tarieven

Tai Chi les Alkmaar

Onze lessen vinden plaats op elke woensdagavond van 19:00 tot 20:00 uur. Het lesseizoen begint in september en strekt zich uit tot juni, met de allereerste les op 6 september 2023. Gedurende dit seizoen bieden we in totaal 32 verrijkende lessen aan, waarin je de kans krijgt om de magie van Tai Chi Tao te ontdekken en jezelf in harmonie te brengen met de stroom van het leven. Kom en doe met ons mee op deze prachtige reis van innerlijke balans en welzijn!

Ontdek Tai Chi Tao

Tai Chi Tao is een meditatieve bewegingsvorm waarbij aandacht, ademhaling en visualisatie centraal staan. Het biedt ontspanning, balans en ruimte voor fysiek en geestelijk welzijn.

Tarieven

Bij Tai Chi Igor hanteren we het principe “betaal wat je kunt.” Alles wordt steeds duurder en op deze wijze wil de lessen voor iedereen toegankelijk maken ongeacht de financiële situatie. Het standaard cursusgeld is dan ook een richtlijn. Kun je het cursusgeld wel betalen zoals voorgesteld dan stel ik dat zeer op prijs.

Het standaard cursusgeld is € 11,- per les, per half seizoen vooraf te betalen (€ 176,-). Sluit je later aan, dan betaal je vanaf het moment dat je instapt. Losse lessen zijn € 15,-. We willen dat Tai Chi Tao voor iedereen toegankelijk is, dus kom gerust langs en laat ons je verwelkomen in deze harmonieuze en verkwikkende reis.