Wat is Ziran?

Ziran: Natuur, De weg van de natuur of het vanzelf zo zijn.

Een standpunt van waaruit niet meer geoordeeld wordt en men dingen met inbegrip van zichzelf, “vanzelf” laat zijn.

Dat wat gebeurd van zichzelf. Je hart klopt vanzelf. Je zou kunnen zeggen dat ze spontaan gebeuren.

Als je probeert te slapen onderbreek je het spontane proces. Als je probeert de ademen, echt heel hard, zal je merken dat ademen moeilijker wordt en dat je helemaal vast komt te zitten. Je kan het beter loslaten en laten gebeuren.

We hebben in ons een ongekende spanning dat als we niet ingrijpen in wat er moet gebeuren het niet zal gebeuren. Dit is de bron van ongekende problemen.

Als we zeggen dat we moeten overleven of dat ik moet overleven, dan is je leven een sleur en niet een spel. Laat de het gebeuren, de natuur gaat vanzelf.

Ziran.

Deel dit op Social Media

Gerelateerde blogs

Wat is Ziran Qi Gong?

Ziran Qi Gong is een vooruitstrevende set van oefeningen die de originele concepten en voordelen van traditionele Qi Gong behoudt. Er worden voorwaarden en uitdrukkingen gebruikt en volgen een vooruitgang in beoefening waar mensen zich mee kunnen associëren en begrijpen. Ziran Qi Gong concentreert zich

Lees verder

Wat is Qi Gong?

Qigong (Chi Kung) is een Chinese discipline de zich toewijdt op de ontwikkeling van het begrijpen, bewustzijn en harmoniseren van je verstand, lichaam, energie en geest. Het is een belangrijk deel in het Zen Boeddhisme en Taoïstische filosofie, ook in de traditionele Chinese geneeskunde en

Lees verder